Az új óriás VW csúcsmodellnek nagyon jó ára lesz

A Volkswagen csúcsmodellje, azaz a Phaeton, a cég egyik nagy hibája volt, mivel nagyon drága volt az előállítása. Nagyon kevesen kaptak az alkalmon, hogy megvegyék, éppen ezért nem volt nyereséges. E miatt úgy döntöttek, hogy az utódmodell teljesen más lesz. A Volkswagennek alaposan át kell gondolnia minden elkövetkező mozzanatot a gyártás terén, hiszen, ha sorozatosan ilyen lépéseket követnek el, akkor az nagyon veszteséges lehet.


Az amerikai termék-menedzser beszélt arról, hogy az új típus elég komoly versenybe kerülhet és vetélytársa lesz a Chrysler 300C-nek valamint a Ford Taurusnak. Azt mindenképpen meg kell említeni, hogy ezek nem olyan drága autók, ezért bőven megfizethető lesz és szintén az óriás új VW csúcsmodellnek nagyon jó ára lesz.

A következő Phaeton nem csak Amerikában, de Kínában is számíthat a sikerre, ezért mondhatjuk, hogy a világ vezető országaiban fel kell készülni erre  a következő szériára és minden bizonnyal meg fognak jelenni statisztikák a megvásárolt mennyiségről is. Hasonló termék a Toyotánál a Camry luxusváltozata, az Avalon, a Hyundai és a Kia is tart ilyen nagy autókat az Amerikai kínálatban. Így hát mindenképpen várni lehet az új modellt és annak fogadtatását. Azon autótulajok, akik érdeklődve figyelik ennek az időszaknak az alakulását bizton lehet állítani, hogy egy különleges folyamat elébe nézhetnek, hiszen ha kijön az új óriás VW csúcsmodell, az nem csak mint autó jelent majd újdonságot, de nagyon jő ára is lesz.